Reparatie- Onderhoud & Keuringen

Dringende reparaties aan bijv. kranen of vervanging van hydraulische slangen en koppelingen op locatie, bel de 7 x 24 uur per week VSU Service dienst tel.: 030 – 214 20 57.

Een team van zeer ervaren monteurs staan voor u klaar. Zij begrijpen heel goed dat een voertuig zo kort mogelijk stil moet staan. Zij zullen er dan ook alles aan doen zo snel en efficiënt mogelijk reparaties, onderhoud en keuringen te laten plaatsvinden.

Een kort overzicht:

  • Reparaties en onderhoud
  • Dringende reparaties: u kunt zonder afspraak bij VSU terecht
  • Reparaties ook op zaterdagochtend
  • Reparaties buiten VSU openingstijden
  • Reparaties op locatie
  • Kraankeuringen / afzetsysteemkeuringen

Reparaties en onderhoud

Autolaadkranen en containersystemen: U kunt niet alleen met uw PALFINGER autolaadkraan en uw VDL containersystemen bij VSU terecht. VSU repareert en verzorgt onderhoud aan alle merken kranen en containersystemen;
VSU repareert alle typen containers. Het is financieel vaak veel interessanter een container te laten repareren dan te vervangen.
VSU is officieel dealer van Palfinger Crayler meeneemheftrucks. VSU repareert en verzorgt onderhoud aan alle merken meeneemheftrucks. Indien noodzakelijk kan VSU een vervangende meeneemheftruck regelen.

Ook wanneer het gaat om reparaties en / of onderhoud aan hydraulische installaties zoals bijvoorbeeld bij autolaadkleppen, hoogwerkers of graafmachines bent u bij VSU aan het juiste adres. Bij VSU kunt u ook carrosserie reparaties laten verrichten. Onze las- en constructie afdeling heeft de expertise in huis om elk carrosserieprobleem op te lossen.

Dringende reparaties: zonder afspraak kunt u bij VSU terecht
Service verlening staat centraal bij VSU. Indien u een storing heeft die dringend opgelost moet worden, wilt u natuurlijk direct geholpen worden. Bij VSU hoeft u geen afspraak te maken, er staat altijd een ervaren monteur klaar om u van dienst te zijn. Voor periodiek onderhoud en keuringen vragen wij u een afspraak te maken.

Reparaties ook op zaterdagochtend
Om u als klant flexibiliteit te geven wanneer u reparatie en onderhoud laat plaatsvinden, is VSU ook op zaterdagochtend geopend tussen 8 – 12 uur. Net als door de weeks kunt u zonder afspraak terecht voor dringende reparaties.

Reparaties buiten VSU openingstijden
Buiten de reguliere VSU openingstijden kunt u altijd een beroep doen op de VSU servicedienst. Deze is bereikbaar op telefoonnummer 030 – 214 20 57

Reparaties op locatie
Indien u niet in staat bent naar onze werkplaats in Utrecht te komen, kunt u een beroep doen op de VSU servicedienst die op locatie u weer veder helpt.
De servicedienst is bereikbaar op telefoonnummer 030 – 214 20 57.

Kraankeuringen / afzetsysteem keuringen
VSU voert naast reparaties en periodiek onderhoud ook de jaarlijks wettelijke verplichte keuringen uit aan uw kraan of containersysteem. Autolaadkranen en containersystemen worden intensief gebruikt. Om de vereiste veiligheid te kunnen waarborgen, is in de ARBO wet een jaarlijkse keuring verplicht gesteld. Bij controle dient u het keuringsbewijs te kunnen tonen. Bovendien is het keuringsbewijs een belangrijk document voor de verzekeringsmaatschappij. VSU heeft gecertificeerde keurmeesters in dienst.

Kraankeuringen / afzetsysteem keuringen
VSU voert naast reparaties en periodiek onderhoud ook de jaarlijks wettelijke verplichte keuringen uit aan uw kraan of afzet systeem. Autolaadkranen en containersystemen worden intensief gebruikt. Om de vereiste veiligheid te kunnen waarborgen, is in de ARBO wet een jaarlijkse keuring verplicht gesteld. Bij controle moet u het keuringsbewijs kunnen tonen. Bovendien is het keuringsbewijs een belangrijk document voor de verzekeringsmaatschappij. VSU heeft gecertificeerde keurmeesters in dienst.

Wat voor service kan VSU u bieden:
Alles wat wij repareren en keuren komt bij ons in het systeem te staan, zodat wij weten wat er gerepareerd is en wanneer wij u moeten bellen voor de jaarlijkse keuring. Na de inspectie houden wij u op de hoogte wat er gedaan moet worden en wat de kosten zijn.