Constructie

VSU is in 1992 opgericht als een Las- en Constructiebedrijf. Met de kennis en ervaring, opgedaan in de loop van vele jaren, heeft het bedrijf de reputatie opgebouwd van een betrouwbare, flexibel ingestelde professionele organisatie, die zijn klanten op een breed terrein van dienst kan zijn.

Of het nu gaat om kleine of om grote opdrachten, om enkele stuks of serieproductie of om constructie of reparatie. Van stalen dranghekken, trappen en bordessen tot complete draagconstructies voor gebouwen, tunnels, viaducten of delen daarvan.

Ook zet- en kantwerk, ponsen, draaien en frezen maken deel uit van de dagelijkse werkzaamheden.

U kunt bij VSU terecht voor repareren van alle soorten afzetcontainers, u kunt dan denken aan het repareren van de bodem het richten van de zijwanden of het gangbaar maken van de deuren.

VSU heeft een groot assortiment staal op voorraad. Dat betekent dat zowel de zakelijke klant als een particulier die even snel iets nodig heeft het door hun gewenste materiaal kunnen uitzoeken (staal, RVS of aluminium) en ter plekke op maat kunnen laten maken. Klaar om direct weer mee te nemen.

Grotere opdrachten worden uitgevoerd op basis van de door de opdrachtgever aangeleverde specificaties en tekeningen. Voor zover mogelijk worden de opdrachten in eigen werkplaats (1.700m2) voorbereid en uitgevoerd, om vervolgens de constructies op locatie te monteren.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Tino Velis 030-2142058