VDL Containersystemen

VSU is officieel VDL dealer. VDL is de Nederlandse fabrikant van containersystemen. VDL Containersystemen ontwikkelt, produceert en verkoopt een breed scala aan hydraulische containerhandling systemen. VDL is gespecialiseerd in haakarm-, portaalarm en kabelinstallaties, containeraanhangers en containers voor vrachtwagens, trailers en landbouwvoertuigen. 

VDL Haakarm containersysteem: Deze containersystemen zijn snel en werken eenvoudig, kunnen op-, over- en afzetten, kippen, en hebben een hoge mate van bedrijfszekerheid en ze zijn bijzonder efficiënt. Dit zijn de meest in het oog springende kwaliteiten van de haakarmsystemen van VDL. Zij zijn gebaseerd op hydrauliek en pneumatiek en te bedienen vanuit de cabine.

VDL Portaalarm containersystemen: VDL portaalarmsystemen zijn specifiek ontwikkeld rondom de begrippen reikwijdte en stabiliteit. De zeskantige hefarmen zijn onafhankelijk te bedienen waardoor ze maximale flexibiliteit bieden. Ook de knikvorm in de hefarmen draagt bij aan het efficiënt manoeuvreren op de kleine ruimte. Zelfs schuingeplaatste containers zijn eenvoudig te tillen en te plaatsen.

VDL Kabel containersystemen: De nieuwe generatie kabelinstallaties is voorzien van tal van verbeterde details en een geheel nieuw ontwikkelde differentieelaandrijving met integrale vergrendeling en een uitgekiende vrijloopfunctie. Daardoor kan ook onder moeilijke omstandigheden recht opgetrokken worden.VDL kabelinstallaties hebben een hoog laadvermogen doordat een laag eigen gewicht bereikt wordt door gebruik te maken van hoogwaardig staal. Het verbrede kiepframe, de solide schaarconstructie en de versterkte achterbrug zorgen samen voor een verhoogde stabiliteit. Tevens is standaard een rolhoogte van 230 mm. bereikt. Door de integrale vrijloop, een onderhoudsarme hydraulische besturing en het verwerken van hoogwaardige materialen, is een duurzame en praktische installatie ontstaan.

Net als het kiezen van de juiste kraan, is ook de keuze van een passend containersysteem het werk van een specialist. VSU is met haar expertise de specialist die met u mee denkt. U kunt bij ons terecht voor de opbouw van het containersysteem, maar ook voor reparatie, onderhoud en keuringen.