PENNY Hydraulics

Penny Hydraulics ontwerpt en maakt al meer dan dertig jaar hefoplossingen op maat. In al die jaren heeft PENNY een uitgebreide reeks op voertuigen gemonteerde kranen en platforms ontwikkeld. Vaak kwam dat door klanten die naar PENNY toekwamen met de vraag "we hebben iets nodig om .."Deze oplossingen zijn op hun beurt uiteindelijk echte marktleiders geworden.

Het programma van Penny Hydraulics omvat kranen met een hefcapaciteit variërend van 100 tot 2.000 kilogram. Penny Hydraulics is gespecialiseerd in oplossingen voor in de bedrijfswagen. Zij speelt hiermee in op de laatste ontwikkelingen op ARBO gebied. De ARBO richtlijn stelt dat een medewerker niet meer dan 23 kg mag tillen.

Het Penny Hydraulics bedrijfswagen assortiment bevat twee types zeer compacte kranen: SWINGLIFT 250 kg hefvermogen en de SWINGLIFT 500 kg hefvermogen. Beide types zijn zowel mechanisch / elektrisch als hydraulisch / elektrisch te verkrijgen. Wanneer deze kranen zijn ingebouwd in de bedrijfswagen, is de chauffeur in staat te laden en lossen binnen de ARBO norm.

Het Penny Hydraulics assortiment omvat ook een uitgebreide serie laadplatforms met een capaciteit van 250 tot 500 kg. Dit laatstgenoemde systeem is een goed alternatief voor de achterinstap bij de meeste bestelwagens.

Meer details van deze Penny kranen en laadsystemen, kunt u vinden in de brochure van PENNY Hydraulics.

VSU is dealer voor Nederland voor de PENNY Hydraulics. Wij hebben een eigen inbouw station waar wij PENNY kranen en laadoplossingen inbouwen in elke willekeurige bedrijfswagen. Daarnaast heeft VSU een grote werkplaats voor reparatie, onderhoud en keuringen.

Voor meer informatie kunt u terecht bij;
Ron van der Horst 030 - 214 20 57