Hijs- en Heftechniek

Hijs- en Heftechniek worden door VSU geleverd in vrijwel alle soorten, maten en uitvoeringen. Daarbij kan het bijvoorbeeld gaan om hijskettingen, leverbaar in zowel Grade 80 en Grade 100 als in Grade 50 RVS. Met een grote diversiteit in haken en andere aanslagmiddelen, om de klanten van dienst te kunnen zijn met iedere gewenste uitvoering en werklast.

Hijsbanden, rondstroppen in alle gangbare maten en uitvoeringen, al dan niet
voorzien van eventuele beschermhoezen, zijn bij VSU voorradig. Om aan de
wensen van de klanten te kunnen voldoen, kan VSU de hijsbanden en rondstroppen in iedere gewenste lengte en uitvoering laten fabriceren, met een relatief korte levertijd.
Uithouders en evenaars behoren ook tot het leveringsprogramma. Deze worden vrijwel altijd naar de wensen en specificaties van de klanten geconstrueerd, waarbij de kwaliteit en het gebruiksgemak altijd voorop staan. Verder bestaat het leveringsprogramma uit o.a. alle soorten staalkabels, platen- en balkenklemmen, ketting-takels, et cetera.

De wensen en eisen van de opdrachtgever staan centraal, met puur maatwerk als eindresultaat. Naast levering verzorgt VSU keuringen van alle hijs- en hefmiddelen volgens EKH (Vereniging van Erkende Keurbedrijven Hijs- en hefmiddelen) werkvoorschriften,om de kwaliteit van de nieuwe en reeds in gebruik zijnde hijs- en hefmiddelen zoveel als mogelijk te kunnen waarborgen.

Alle door VSU geleverde hijs- en hefmiddelen zijn voorzien van een EKH
certificaat.

030-240 97 87