Hydraulische slangen

Klik hierop voor de VSU flyer hydraulische slangen en koppelingen

VSU heeft een breed assortiment hydrauliek producten;
Het VSU hydrauliek en pneumatiek assortiment bestaat uit: slangen, slangpilaren, adapters, snijring verbindingen, snelkoppelingen, kogelkranen, flenzen, leiding en leidingbeugels.

VSU is geautoriseerd dealer A merken;
VSU is al jaren geautoriseerd dealer van de A merken Parker-Legris, Alfagomma, Pister en HCU. VSU is de regionale specialist.

VSU kan snel leveren uit voorraad en gelijk op maat maken;
De meeste gangbare hydraulische producten hebben wij op voorraad. De hydraulische slangen kunnen gelijk bij de VSU verkoopbalie op maat gemaakt worden met de juiste koppeling eraan vast. De verkoopbalie is open op werkdagen van 7-17:15 uur en op zaterdagochtend van 8-12 uur. In noodgevallen kan u natuurlijk ook op locatie geholpen worden.

VSU geeft u echt advies;
Bij VSU krijgt u nog echt advies. Onze productspecialisten helpen u graag en hebben jarenlange ervaring met hydraulische slangen en koppelingen. Zij zijn instaat u technisch te adviseren.

VSU levert tegen scherpe prijscondities met 6 maanden garantie;
Wij onderscheiden ons graag op bovenstaande punten. Wij vinden het normaal dat u van ons verwacht dat wij de hydraulische slangen en koppelingen tegen scherpe prijscondities kunnen leveren met zes maanden garantie.